Over Savemo

Savemo heeft volgende troeven:

  • U krijgt een snelle en correcte offerte (1 dag na aanvraag)
  • We werken altijd gecodeerd (EN-code, DIN-code, API 650-code, PED-code)
  • We beschikken over opgeleid personeel, gekwalificeerde lassers
  • We leveren werk op maat
  • We werken met de beste kwaliteit materialen
  • We werken nauw samen met de erkende controleorganismen
  • We leveren een complete service met veel aandacht voor zowel de constructie, de plaatsing als een uitstekende dienst-na-verkoop
Waterbehandelingtanks
Savemo - Moens - Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 

SAVEMO, uw partner in tankbouw, schoorsteenbouw, silobouw & waterreservoirs

Savemo is specialist in industriële tankbouw. Wij voeren al het plaat- en planwerk uit en bouwen zowel verticale als horizontale opslagtanks, drukopslagtanks en APS-tanks.

Wij beschikken over een eigen studiedienst, bouwen en plaatsen de tanks in eigen atelier en bieden een uitstekende dienst-na-verkoop.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde lassers die altijd zeer professioneel te werk gaan.

Indien nodig voeren wij ook het onderhoud en herstellingen uit.

Onze klanten komen hoofdzakelijk uit de petrochemie, de betonnijverheid en de asfaltsector.

 

Savemo bouwt en monteert enkelwandige en dubbelwandige industriële schoorstenen die uitgevoerd zijn in staal, corten en specialere metaalsoorten, zoals r.v.s. en aluminium. Deze schoorstenen kunnen tussen 2 en 104 m hoog zijn en worden zowel in het binnen- als buitenland gemonteerd.

Savemo doet ook allerlei oppervlaktebehandelingen van metalen die gebruikt worden voor industriële schoorsteenbouw. De behandelingen bestaan o.a. uit het zandstralen en verven, en het aanbrengen van speciale bescherming en coatings.

 

Savemo heeft ook een jarenlange expertise opgebouwd in silobouw en biedt zijn diensten dan ook hierin graag aan. Voor onze klanten uit de petrochemie, betonnijverheid en asfaltsector bouwen en monteren wij silo's voor bulkopslag in staal, r.v.s. aluminium..., en dit zowel in binnen- als buitenland.

Verder voeren wij ook de nodige behandelingen uit, zoals het zandstralen en verven van metalen en het aanbrengen van bescherming en diverse coatings.

Ook voor het onderhoud en de herstelling van silo's kunt u bij ons terecht.

 

Naast het bouwen en plaatsen van tanks, schoorstenen en silo's zijn wij tenslotte gespecialiseerd in de bouw van waterbehandelingsreservoirs. Met behulp van onze eigen studiedienst bouwen en plaatsen wij waterzuiveringsinstallaties, filters (zowel zandfilters als actieve koolfilters), ionenwisselaars en piping.

Indien gevraagd zandstralen en coaten wij ook metalen constructies.

 

U merkt het, Savemo in Dendermonde is een veelzijdige partner als het gaat om tankbouw, schoorsteenbouw, silobouw en de bouw van waterreservoirs voor de industrie.